2014. július 31., csütörtök

16. rész

Sziasztok :) Itt a kövi :D de előtte 1-2 dolog:
A Facebook-csoportba még mindig szívesen várom azokat, akiknek tetszik a blog: https://www.facebook.com/groups/607058946074179/
 Tudom, hogy rossz lett a rész, és sajnos most jön egy (remélhetőleg rövid) lejtő a sztoriban legalábbis addig, amíg Regi ki nem lábal a Dani-ügyből. Ez kb. 4-5 rész lesz, és ha hazaértem igyekszem naponta hozni őket, hogy gyorsabban túl legyünk rajta. És hogy honnan kell hazaérnem? Következő bekezdés :)
A következő frissítés csak augusztus 7 után várható, ugyanis végre én is nyaralni megyek :D Addig is puszi és vigyázzatok magatokra <3


- Igen, a szobájában van.
Időm sincs felfogni, hogy mit mondott Mira, amikor anya bekopog hozzám, és nem várva a válaszra benyit. Nem tudom, mit gondolhatott, de a látványom biztosan nem volt túl biztató. Kócos haj, átizzadt pizsama, remegő kéz. Igen, pont úgy festettem, mint valami rossz drogos.
- Regina! Mi a frász történt veled? - kérdezi ijedten anya, mire a többiek - apa, Mira, Zsolti, Dávid - is bejönnek. Leülünk a nappaliba, és mindent elmesélek nekik, ami tegnap este történt.
- Megölöm! Az én lányommal senki sem fog szórakozni!
- Apa, nem! Nem akarok semmit, csak azt, hogy hagyjon békén! Jól vagyok.
- És mi van a szerrel? Azt mondtad rosszul vagy. Kezelésre van szükséged - szól közbe anya.
Sokáig hallgatok, miután megszólalok:
. Rendben. Kitalálunk valamit, de senki sem fog kárt tenni senkiben. A fiúk már elintézték - biccentek a fejemmel Dávid és Zsolti felé.
Még egy ideig eltart, amíg meggyőzöm apát, hogy semmi szükség az ő beavatkozására, egyedül is meg tudom oldani  dolgaimat. Megbeszéljük, hogy kezelésre fogok járni. Nem tudom, hogy kell-e egyáltalán bármiféle kezelés, egyszerűen azt sem tudom, mi ez az egész.

- Regi! Ezt nézd! - rohan be Mira a szobámba, egy újságot lóbálva mag előtt.
- Mi ez?
- A szerről írnak benne. Szinte csak az van benne, amit már mi is olvastunk.
- És? Mit ír még?
- Az elvonási tünetek a következők: szédülés, hányinger, izomfájdalom, remegés, alvászavar, izzadás, lehangoltság, étvágytalanság. Neked melyik van?
- Szédülés, izomfájdalom, remegés, izzadtság.
- Oké. Szóval még azt írja, hogy sürgősen kezelni kell, mert egy idő után a függő kárt tehet magában, vagy öntudatlan állapotba kerülhet, esetleg kómába eshet.
- És hol vannak ilyen szakemberek? Erről írnak valamit?
- Mivel új cucc, ami Spanyolországból származik, így nagy részt csak ott vannak. További országok: Anglia, Portugália és Olaszország.
- Mi a franc? Magyarországon nincs? De ez milyen már?
- Most mit csináljunk?
- Nem tudom - mondom már sírva, amikor megcsörren a telefonom.
- Igen? - szólok bele.
- Sziaaaa, kislány! - hallok egy ismerős hangot a vonal végén - hogy van a legszexibb unokahúgom? - szól bele a nagynéném, Dia. Anya tesója, imádom őt. Csak 9 év köztünk a korkülönbség, mivel a nagyi a harmincas évei végén szülte, ahogy anya is Balázst.
- Sziaa! - nevetek. Elég fura volt, mert a szemem még könnyes volt, de már nevettem - hát, elég ramatyul. Most nem a legszexibb, hanem a legzombisabb vagyok.
- El tudom képzelni. Anyád mesélte, hogy mi történt Danival. Sajnálom.
- Tudom. És köszi. De inkább beszéljünk másról. Mizu veled?
- Ááá, semmi érdekes. De most nem azért hívlak, hogy rólam beszéljünk. Van egy ajánlatom a számodra.
- Ajánlat? Mi az?
- Utánanéztem a legújabb drogoknak, és találtam egyet, ami pont illik a tüneteidhez. Tudom, hogy csak Európa 4 országában van megfelelő szakember ahhoz, hogy meggyógyulhass. Így úgy gondoltam, hogy hozzám költözhetnél a kezelés idejére. Magántanárhoz járnál, és úgyis kitűnő vagy spanyolból, és az általánosban is ezt tanultad. Na, mi szólsz?
- Költözzek hozzád Madridba?
Idézet a következő részből: - Miért nem mondtad, hogy palotában laksz?
                                             - Hogy meglepetés legyen a szőke herceged.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó mikor lessz új rész?:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó, csak a háttér miatt nehéz olvasni

    VálaszTörlés
  3. Fantasztikus várom a folytatást sosem bolt gondom dolgom drogokkal ès nem is akarok.
    puszi

    VálaszTörlés